Bílé suché bio víno vyrobené z 90% odrůdy GLERA a 10% CHARDONNAY. Vinice mají stáří 15 let a každých 25 let dochází k jejich obnovování. Starší keře totiž dávají hrozny, ze kterých, mívají vína těžší charakter. Protože vinařství Terres dei Buth dělá vína se svěžím a lehce pitelným charakterem, preferují keře mladé. Půda je štěrko-písčitá s bílými kamenitými oblázky a celé oblastí, od pohoří Conegliano až po Valdobiadenne, dává vláhu tamním vinicím řeka Piave. Vinařství obhospodařuje 50Ha vinic situovaných na severovýchodě Itálie, ve vinařském regionu Treviso-Veneto, přibližně 50km od Benátek. Tradici výroby vína si u rodiny Marion předávají, z generace na generaci, už od roku 1891.
Hrozny se sbírají ručně do 15kg skříněk. Po převozu do vinařství se lisují na pneumatickém lisu a vylisovaný mošt fermentuje v nerezových tancích 10 dní při teplotě okolo 18°C metodou Charmat-Martinotti.
POPIS : víno má limetkově žluté zabarvení a střední viskozitu. Vůně je čistá intenzivní, svěží, po bílých květech, citrusových plodech, zeleném jablku. Po nalití do sklenice má krémovou pěnu a v chuti středně plný charakter s jemným osvěžujícím perlením a svěží kyselinou, která podtrhuje skvěle pitelný charakter vína určeného do teplých letní dnů.