Růžové šumivé víno vyrobené z odrůdy PRIOR. Toto víno je novým projektem vinařství Pizzoato a nazývají ho ve zkratce PIWI, což je akronym německého slova Pilzwiderstandfähig (přeloženo Odolné proti plísním). To pro vinařství znamená nastoupení nové cesty do neprobádaného světa resistentních odrůd. Cílem je získat odrůdy takové, aby se v průběhu roku nemusely nijak ošetřovaat proti chorobám a plísním (zejména padlí a pernospoře). Prostě a jednoduše cesta ke stále udržitelnému zemědělství. Název vína Hurrá je inspirován pirátkou Sayyida al-Hurra nazývanou "Lvice Maroka". Stejně jako ona vstupovala každý den do nového a neprobádaného mořského světa, vstupuje i vinařství do nového vinařského světa v podobě zkoumání a objevování nového způsobu zemědělství. No a radost z dosadního úspěchu, protože v praxi to opravdu funguje, vyjadřují na etiketě slavnostním "Hurrá". Etiketa je udělaná tak, že se dá odlepit a na rubu si můžete něco přečíst o jejich příběhu. Na přední straně jsou pak symboly mandal (jednota a rovnováha) a vážky ambasadorky, která je odkazem na ekologicky čisté zemědělství.
Hrozny se sbírají výhradně ručně do malých 15 ks skříněk. Po převozu dov inařství se hrozny odstonkují, pomelou a vzniklý rmut se nechá krátkodobě ležet v kontaktu se slupkami, ale jen nezbytně nutnou dobu pro vytvoření charakteristické rosé barvy. Pak se vylisuje mošt, který fermentuje v nerezovém vinifikátoru při řízené teplotě 15-17°C. Po ukončení primární fermentace následuje sekundární fermentace v láhvi po dobu 2 měsíců, kde se vytvoří přirozená šumivost.
POPIS : víno má sytější malinovou barvu a střední viskozitu. Vůně je výrazná čerstvá a svěží po malinách, jahodách a granátovém jablku. V chuti je plnější, ovocné s výraznější kyselinou a svůdnou perlivostí. Lahodné, suché s delší dochutí.