Bílé suché víno vyrobené z odrůd SAUVIGNON 90%, MOSCATEL 10%). Tato odrůda je v jiných, zejména teplých oblastech Španělska, považována za odrůdu, která dává sice aromatická, ale spíše těžší a ne příliš svěží vína. Nicméně právě v oblasti Castilla La Mancha u vinařství Parra Jimenéz najdeme nejkvalitnější, aromatická a svěží vína z této odrůdy v celém Španělsku. Kombinace tepla a zejména nadmořské výšky 900 metrů nad mořem, způsobuje optimální dozrávání hroznů i při hektarovém výnosu cca 9500 kg/Ha. Hrozny se sbírají ručně a potom se lisují na pneumatickém lisu. Vylisovaný mošt fermentuje v nerezových tancích při teplotě 15-17°C po dobu 14 dní.
POPIS : víno má limetkově zelené zabarvení se zelenými odlesky a střední viskozitu. Vůně je velmi výrazná, čistá a svěží s tony exotického ovoce mango,papaya, ananas a lehce citrusovým pozadím. V chuti vyniká ovocným, skvěle pitelných charakterem se svěží kyselinkou. Ideální víno pro letní teplé dny, snadno srozumitelné a svou lehkostí a svěžestí zábavné.
SNOUBENÍ S POKRMEM : zeleninové saláty, méně tučné ryby, úpravy z těstovin